سیدمرتضی هاشمی، مسئول گروه جهادی دارالمهدی پردیس شریعتی ساری در گفتوگو با ایکنا از مازندران با اشاره به اجرای طرح جهاد تربیتی در مرکز بهزیستی همدل شفق این شهرستان اظهار کرد: این طرح از دیماه ۱۴۰۲ در این مرکز آغاز شده و تا یک سال آینده ادامه دارد. این اقدام ثمره همکاری میان دانشجومعلمان دانشگاه شریعتی ساری در قالب گروههای جهادی المهدی و یکی از مراکز بهزیستی واقع در کوی آزادی این شهر است.
وی افزود: این طرح که با اهداف متعالی و چندوجهی طراحی شده است، گام ارزشمندی در جهت رفع مشکلات و معضلات اجتماعی با بهرهگیری از توان نیروهای جوان، انقلابی و جهادی است که با شور و شوق از فضای آکادمیک دانشگاهی فراتر رفته و وارد میدان عمل شدهاند.
هاشمی تصریح کرد: هدف اصلی و اساسی این طرح جهادی، تقویت بنیانهای فرهنگی در مناطق محروم و کمبرخوردار است تا با سوق دادن این مناطق به سمت پیشرفت فرهنگی، شاهد تحولی بنیادین در جامعه باشیم.
وی افزود: اگرچه ممکن است در نگاه اول، کلاسهای پنجشنبه این طرح جهادی تنها بهعنوان کلاسهای آموزشی دروس مدرسه یا کلاسهای تقویتی تلقی شوند، اما در پس این آموزشها، هزاران فعالیت تربیتی نهفته است که نیازمند تفکر و برنامهریزی دقیق است.
این مسئول جهادی گفت: سومین هدف این طرح جهادی، فراهم کردن فرصتی ارزشمند برای دانشجومعلمان است تا تجربه معلمی کسب کنند، نسبت به جامعه خود بیتفاوت نباشند و در مسیر رشد و اعتلای ارزشهای اخلاقی گام بردارند.
وی افزود: طرح جهاد تربیتی در یک سال اخیر نتایج درخشانی به همراه داشت و موجب شد بسیاری از کودکان به مدرسه بازگردند. این طرح، رویکردی محلهمحور دارد که مبنای تغییر و تحول در محلات و در نهایت، کل جامعه است. موفقیت در این حوزه نیازمند وجود افرادی متفکر و دغدغهمند است تا بتوانند تحولی عمیق در محلات ایجاد کنند.
مسئول گروه جهادی دارالمهدی پردیس شریعتی ساری بیان کرد: چهارمین هدف طرح جهاد تربیتی، گسترش اندیشه و گفتمان جهادی میان دانشجویان و تمامی اقشار جامعه بود تا از تفکرات فردگرایانه فاصله گرفته و بهسوی ارزشهای انسانی، اخلاقیات، کار جمعی و دین روی آورند.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرح جهادی درک کردیم که بیتفاوتی نسبت به این کودکان آسیبپذیر، جایز نیست، افزود: بیتفاوتی آفتی است که جامعه امروز ما را تهدید میکند. باید خود را از ارزشهای اصیل اسلامی و ایرانیمان بازجست و با کنار گذاشتن بیتفاوتی، آینده این کودکان را تغییر دهیم، زندگیشان را دگرگون کنیم و مانع گسترش این معضل اجتماعی شویم. هر یک از این کودکان بالقوه توانمند هستند تا در آینده به شهروندانی مفید برای کشورمان تبدیل شوند.
علی پاداشی
انتهای پیام