کد خبر: 4237167
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴
نماینده ولی فقیه در مازندران:

وحدت سرمایه اجتماعی و دستاورد اسلام است

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی با بزرگداشت هفته وحدت، روز قدس را فرصتی برای ایجاد وحدت دانست و اظهار کرد: وحدت را به‌عنوان یک سرمایه اجتماعی و دستاورد اسلام می‌شناسیم، انقلاب اسلامی هم همان دستاورد بعثت را برای مردم ما داشت.

روز قدس، فرصتی برای ایجاد وحدتبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز 27 شهریورماه ضمن حضور در برنامه زنده دیدگاه از شبکه تبرستان با موضوع بزرگداشت هفته وحدت، اظهار کرد: خدای بزرگ در قرآن مجید در رابطه با وحدت آیات متعددی دارد و یکی از نعمت‌های بعثت را از بین رفتن کدورت‌های جاهلانه آن دوران و تبدیل آن به برادری و وحدت می‌داند. 

وی افزود: خداوند برای باقی‌ماندن و تداوم وحدت محور حبل‌الله یا همین قرآن، پیامبر (ص) و اهل بیت(ع) را معرفی کرده، بنابراین ما وحدت را به‌عنوان یک سرمایه اجتماعی و دستاورد اسلام می‌شناسیم، انقلاب اسلامی هم همان دستاورد بعثت را برای مردم ما داشت.

محمدی لائینی بیان کرد: درباره وحدت هیچ شخصیتی در جهان اسلام به اندازه حضرت امام(ره) و رهبر دغدغه وحدت را نداشتند، روز قدس هم فرصتی برای ایجاد وحدت است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه مدیریت رحمانی و شیطانی داریم، گفت: از دوران گذشته در نصب حجرالاسود درگیری‌هایی وجود داشت، اما پیامبر اکرم(ص) با پهن کردن عبا کاری کرد که همه در نصب آن سهم داشته باشند، در مقابل شیطان در رابطه با انتخاب خلیفه از بین سه گزینه تفرقه ایجاد می‌کرد و نظرش به بدترین گزینه ممکن بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری مدیریت رحمانی را وحدت‌آفرین و مدیریت شیطانی را وحدت‌سوز دانست و یادآور شد: این نظام برای اینکه به گفته اهل سنت ۱۲ربیع میلاد پیامبر اکرم (ص) و به گفته شیعه ۱۷ربیع میلاد حضرت است دشمن جنگ شیعه و سنی به راه نیندازند، این یک هفته، هفته وحدت نامگذاری کردند.

لائینی با اشاره به دیدار برادران اهل سنت با مقام معظم رهبری، یادآور شد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همه ساله کنفرانس وحدت تشکیل می‌شود و صد‌ها نفر از دانشمندان اهل سنت و شیعه از کشور‌های مختلف در آن شرکت می‌کنند، باید واقعا علمای اهل سنت را تحسین کنم چرا که برای علمای شیعه آمدن و شرکت در کنفرانس در ایران هزینه چندانی ندارد، اما علمای سنت از کشور‌های دیگر از کشوری که در راستای سیاست‌های اسرائیل حرکت می‌کند به کشوری که کاملا مقابل اسرائیل و آمریکا ایستاده می‌آیند واقعا جهاد می‌کنند و جای تقدیر دارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: ایران اسلامی نه تنها از فلسطین حمایت می‌کند بلکه در صدد شکل دادن یک ائتلاف و وحدت جهانی برای امت اسلامی برای حمایت از آنهاست که این مهم است.

امام جمعه ساری بیان اینکه شعار من از بدو ورود به مسئولیت در استان «مازندران یکپارچه» بود، افزود: همه جای استان باید به حق خودشان برسند نه اینکه مرکز جا‌های دوردست را نبیند و دوستدار این هستیم که همه احزاب در کنار هم باشند و همدیگر را نسوزانند، زیر پای هم را خالی نکنند، اینها پشت هم را داشته باشند چرا که اینطور بهتر رشد می‌کنیم.

محمدی لائینی با اعلام اینکه شعار دولت جدید هم خوشبختانه «وفاق ملی» است، مطرح کرد: بنده در نماز جمعه هم از این شعار جالب تقدیر کردم، باید توجه شود که وقتی شعار وفاق می‌دهیم آن را برای یک حزب خاص تعریف نکنیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران اضافه کرد: ما فتنه‌هایی را پشت سر گذاشتیم و گاهی اینها مملکت ما را به لبه پرتگاه حساسی رسانده بود، دشمنان بسیار ذوق زده شده بودند که الان یک انقلاب مخملی در حال شکل‌گیری است، اما به لطف خداوند و ایستادگی مردم عزیز این مملکت حفظ شد، افرادی که در فتنه‌ها عامل شدند توبه‌شان قبول است.

این مسئول خاطرنشان کرد: باید در حوزه ملی سهم بیشتری برای استانمان کسب کنیم این نمی‌شود مگر اینکه باهم باشیم، بنده بار‌ها گفتم وزیر ورزش و کشاورزی که مازندران ما قطب آن است باید از مازندران باشند و این حق مازندران است، مازندرانی دقیقا می‌داند درد‌ها و درمان‌های حوزه کشاورزی و ورزش چیست، اگر نشد هم از وزرا می‌خواهیم که یک نگاه ویژه داشته باشند.

وی گفت: همه زیرساخت‌ها در مازندران در حد همین دو سه میلیون جمعیت خودمان است، در ایام تعطیل ۲۵ میلیون نفر در این استان تردد می‌کنند که زیرساخت‌های استان جوابگوی آن نیست، با وحدت می‌توانیم به نقطه ایده‌آل برسیم.

محمدی لائینی با اشاره به پیش‌رو بودن برگزاری دومین کنگره شهدای مازندران، یادآور شد: حسین(ع) محور وحدت است، هر فرد می‌تواند یک حلقه جدا شده را وصل کند، لازم نیست که همه در سطح دنیا نقش‌آفرین باشیم، باید یک عنصر مصلح باشیم که به بنیاد عظیم وحدت کمک می‌کنیم.

وی افزود: نخبگان، شخصیت‌ها به‌ویژه نمایندگان ما با هم متحد باشند و استان را متحد کنند همه دست به دست هم دهیم و میهن خود را آباد کنیم، هر کسی در جهت اختلاف و نیروسوزی قدم بردارد کار اشتباهی انجام داده و هر کسی در راستای تحکیم وحدت گام بردارد کار بزرگی کرده است، ما ۱۶ هزار شهید داریم همه با وحدت ایستادیم و شهید هم دادیم.

انتهای پیام
captcha