کد خبر: 4231271
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۵

اقدامات مقتدرانه جهاد دانشگاهی، کشور را تحت‌الشعاع خود قرار داده است

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اظهار اینکه جهاد دانشگاهی آنقدر قوی کار کرده است که کل کشور را تحت شعاع خود قرار داده است، گفت: حلقه‌های متعدد در وزارت علوم، وزارت بهداشت و همچنین در بین مدیران استانی باید به گونه‌ای اتصال داشته باشند که به سمت جهاددانشگاهی که دانش ترویج می‌کند متمرکز شوند.

عالیه زمانی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامیبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، عالیه زمانی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، ظهر دیروز 20 مردادماه در همایش تأسیس چهل و چهارمین سالروز جهاددانشگاهی که در دانشکده پرستاری نسیبه ساری برگزار شد، جهاددانشگاهی را موهبت و برکت انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار کرد: نیازمندیم در همه مقوله‌های شهری، استانی و ملی به سمت توسعه‌های فردی و اجتماعی حرکت کنیم و زمانی این توسعه می‌تواند پایدار باشد که دانش‌محور، دانش‌بنیان و برنامه‌محور باشد.

زمانی با عنوان اینکه باید بین همه حلقه‌هایی که در مجموعه‌های ملی، کشوری و شهرستانی وجود دارد یک انسجام صورت گیرد، تصریح کرد: جهاددانشگاهی مازندران در مجموعه‌های علمی و مدیریتی ناشناخته است و حضور میدانی و عملیاتی که می‌تواند از باور‌های این مجموعه اتفاق بیفتد، نیازمند یک مسیر طولانی است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اظهار اینکه جهاد دانشگاهی آنقدر قوی کار کرده است که کل کشور را تحت شعاع خود قرار داده است، تصریح کرد: حلقه‌های متعدد در وزارت علوم، وزارت بهداشت و همچنین در بین مدیران استانی باید به گونه‌ای اتصال داشته باشند که به سمت جهاد دانشگاهی که دانش ترویج می‌کند، متمرکز شوند.

وی ادامه داد: مهارت‌آموزی جهاد‌دانشگاهی دانش‌محور است و یک مجموعه‌ای است که در آن به روی همه باز است. 

این مسئول تأکید کرد: این مجموعه عظیم با همه فعالیت‌های گسترده خود ترکیبی از همه دانش‌هایی است که در حوزه وزارت علوم، وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش وجود دارد.

زمانی با اعلام اینکه جهاد دانشگاهی در طرح دانش‌بنیان کارنامه درخشانی دارد، بیان کرد: موضوعی که باعث شده است مازندران همچنان در مسیر توسعه به یک سری از اهداف خود دست نیابد، این است که هنوز نتوانستیم با سعه صدر، برنامه محوری، همسویی و هم‌افزایی کنار هم قرار بگیریم.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی از مازندران به عنوان کم‌تولدترین و در کنار گیلان پیرترین استان کشور یاد کرد و افزود: ما با یک شکاف سنی در استان مواجه هستیم و سالمندان ما از حداقل‌های خدماتی اجتماعی و سلامت بهره‌مند نیستند.

وی با بیان اینکه ۱۱ هزار زوج نابارور در سال ۱۴۰۱ در مازندران شناسایی و در مجموعه‌های علوم پزشکی استان به سه بلوک تقسیم شدند، افزود: ما باید سیاست‌های کلان و فرایند‌های اجرایی که در سطوح ملی و وزارتی برای اجرای سیاست‌ها تعریف می‌شود را با توجه به شرایط مازندران بومی‌سازی کنیم.

انتهای پیام
captcha