کد خبر: 4221920
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷

مساعدت ۴۵۱ میلیون تومانی خیرین به کمیته امداد چالوس

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان چالوس از مساعدت ۴۵۱ میلیون تومانی خیرین در قالب قرض ماندگار به این نهاد خبر داد.

احمد عاشوریان، رئیس کمیته امداد امام(ره) شهرستان چالوسبه گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام(ره) مازندران، احمد عاشوریان، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان چالوس گفت: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به مددجویان تحت حمایت یکی از خدمات صندوق امداد ولایت به نیازمندان است که سپرده خیرین از این صندوق و برای رفع مشکلات مالی متقاضیان پرداخت شده و هیچ‌گونه سودی به آن تعلق نمی‌گیرد.
 
وی افزود: در طرح قرض ماندگار نیک‌اندیشانی که نیت کمک به تسهیلات قرض‌الحسنه به‌منظور رفع مشکلات نیازمندان را دارند، می‌توانند کمک‌های خود را به این صندوق واریز کنند، تا پس از هم‌افزایی دو برابری، تمامی اعتبار به‌صورت تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار مددجویان قرار بگیرد.
 
عاشوریان تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳ خیرین ۴۵۱ میلیون تومان به طرح قرض ماندگار کمک کردند که این مساعدت‌ها در قالب وام کارگشایی جهت رفع مشکل مالی به مددجویان محترم پرداخت می‌شود.
انتهای پیام
captcha