به گزارش ایکنا مازندران، به نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران، آیین ختم قرآن کریم و بزرگداشت شهادت آیتالله سیدابراهیم رئیسی و هیئت همراه شهدای خدمت در سانحه هوایی با حضور قاسم کریم زاده، مدیر کل شیلات استان مازندران، معاونان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه، روسای ادارات شیلات شهرستانها و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین بابائیان امام جمعه شهر امیرکلا، صبح امروز پنجشنبه ۳ خردادماه در نمازخانه این اداره کل در بابلسر برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین بابائیان امام جمعه شهر امیرکلا در این آیین گفت: خبر غمبار شهادت خادم الرضا و خادم جمهور، آیتالله سیدابراهیم رئیسی (رحمة الله علیه) خدمتگزار محبوب ملت ایران و هیئت همراه ایشان در میدان خدمت و انجام وظیفه قلب همه ما را به درد آورد.
وی افزود: شهید رئیسی با میز خدمت برای خدمت به مردم استفاده میکرد و شخصیتی که خستگی را خسته کرد.
حجتالاسلام بابائیان تصریح کرد: شخصیت مردمی و ساده زیست ایشان که همواره در عرصههای مختلف خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی با نیتی صادقانه، تواضع، اراده ی جدی و شوق خدمتگزاری و روحیه خستگی ناپذیر برای حل مشکلات مردم تلاشی شبانه روزی داشتند.
امام جمعه شهر امیرکلا خاطرنشان کرد: از بارزترین ویژگیهای این عالم خدمتگزار و کم نظیر نظام اسلامی بود که ثمره خدمات خالصانه خود را در شب میلاد امام رئوف دریافت کردند.
وی با اشاره به سوم خرداد و فتح خرمشهر «روز مقاومت، ایثار و پیروزی» اظهار کرد: آزادسازی خرمشهر در عملیات بیتالمقدس اوج عزت و مقاومت ملت قهرمان ایران را در دوران هشت سال دفاع مقدس نشان داد.
وی در پایان اذعان کرد: در فتح خرمشهر که نصرت الهی است، ایثارگران جان بر کف در این عملیات ثابت کردند که در مواقع بحرانی نباید به هیچ کس و هیچ چیز جز عنایت حق دلخوش کنیم و همچنان با تبعیت محض از ولایت فقیه در مسیر انقلاب و پاسداری از ارزشهای دینی و الهی گام برداریم.