کد خبر: 4166210
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۴

بهره‌مندی ۱۱۶۸ دانش‌آموز، دانشجو و طلبه بابلی از کمک هزینه تحصیلی

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) بابل از بهره‌مندی 1030 دانش‌آموز و 130 دانشجو و طلبه از خدمات فرهنگی خبر داد.

احمد جعفری رئیس کمیته امداد بابل

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران، احمد جعفری، رئیس کمیته امداد بابل، با اشاره به اینکه10061 نفر در شهرستان بابل تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند، گفت: تعداد ۱۱۶۸دانش آموز و دانشجو و طلبه از کمک هزینه تحصیلی و شهریه دانشگاه‌ها در سال جدید بهره‌مند شدند.

وی افزود: بر این اساس 120 میلیون تومان وام دانشجویی با مشارکت بانک‌های عامل جهت برطرف شدن نیازهای ضروری دانشجویان پرداخت شده است.

جعفری تصریح کرد: مرکز نیکوکاری فرهنگ این شهرستان نیز در ارائه خدمات فرهنگی به دانش‌آموزان و دانشجویان در زمینه‌های مختلف مانند هزینه ایاب و ذهاب و کلاس‌های طرح اوقات فراغت، کمک هزینه تحصیلی، شهریه دانشگاه، اردوهای زیارتی و آموزشی تربیتی نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

رئیس کمیته امداد بابل با بیان اینکه در این راستا مبلغ 30 میلیون تومان کمک هزینه تحصیلی در مرکز نیکوکاری فرهنگ به ۶۰ دانش‌آموز نیازمند پرداخت شد، خاطرنشان کرد: برنامه‌های فرهنگی با هدف کاهش فقر فرهنگی، افزایش آگاهی، خدمات روانشناسی مشاوره فردی تحصیلی خانواده و آموزش مهارت‌های زندگی در خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha