کد خبر: 4164089
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۳

مساجد قرارگاه فرهنگی و اجتماعی در شهرها، روستاها و محلات هستند

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره اینکه مساجد قرارگاه فرهنگی و اجتماعی در شهرها، روستاها و محلات هستند، گفت: کارکردهای مساجد ضمن تقویت باورهای دینی و اعتقادی، سرچشمه و کانون نشر خوبی‌ها بوده و امید و محور حل مسائل محله در جامعه محسوب می‌شوند.

حجت الاسلام محمد مهدی شریف تبار

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، حجت الاسلام محمد مهدی شریف‌تبار، مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران، با اشاره به 30 مردادماه روز جهانی مسجد و اهمیت کارکردهای مساجد در صدر اسلام و امتداد آن در پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: کارکردهای مساجد ضمن تقویت باورهای دینی و اعتقادی، سرچشمه و کانون نشر خوبی‌ها و امید و محور حل مسائل محله در جامعه محسوب می‌شوند.

وی افزود: تعاریفی که بعد از انقلاب در بیان امامین انقلاب اسلامی به آن اشاره شده است، زمینه‌های رشد فعالیت‌ها را در مساجد فراهم کرده است تا جایی که تقریباً محور همه فعالیت‌ها در مساجد بود.

حجت‌الاسلام شریف‌تبار با اشاره به فرمایشات امام(ره) درخصوص مساجد تصریح کرد: امام خمینی(ره) مساجد را به عنوان پایگاهی برای تجمع نیروهای مومن و انقلابی و سنگری برای تقویت ارزش‌های دینی و انقلابی عنوان کردند و در بعد از انقلاب تقریباً همه امور اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در مساجد مطرح و حل و فصل می‌شد.

عضو شورای فرهنگی عمومی مازندران، دیدگاه مقام معظم رهبری در مورد مساجد را استمرار حرکت و مسیر امام خمینی(ره) دانست و خاطر نشان کرد: دهه 70 دهه شکوفایی و اوج فعالیت‌های مساجد با رویکرد علمی، فرهنگی، هنری و اجتماعی بود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران به افزایش تعداد مساجد در استان مازندران اشاره کرد و ادامه داد: بعد از انقلاب مساجد کارکرد آموزشی، تربیتی نیز پیدا کردند و به تعبیری می‌توان گفت که امروزه باید مساجد را قرارگاه فرهنگی و اجتماعی در شهرها و روستاها و محلات قرار دهیم.

وی در ادامه بیان کرد: در بسیاری از مساجد محلی و روستایی، با محوریت امامان محله، به امور  و مشکلات مردم رسیدگی می‌شود و در این خصوص توفیقات بسیاری هم به دست آمد که نشان‌دهنده اراده مردمی برای محور قرار دادن مساجد است.

این مسئول فرهنگی استان مازندران، به کارکردهای اجتماعی مساجد در مناطق آسیب اشاره کرد و ادامه داد: در محلات و مناطق آسیب با حضور مبلغین و همکاری بسیج و مردم، پایگاه‌های قرآنی، هیئات مذهبی و موسسات فرهنگی ایجاد شد و پیرو آن آسیب‌های اجتماعی در آن مناطق به حداقل رسید.

مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری، افزود: مساجد محلی برای ارتقای باورهای اعتقادی و دینی، بصیرت‌افزایی و پایگاهی برای خودسازی، انسان‌سازی، محلی برای زمینه‌سازی برای ایجاد تمدن اسلامی است و فعالیت‌های آن فقط معطوف به یک بعد نیست.

حجت‌لاسلام شریف‌تبار در پایان گفت: آنچه که امروز ضروری و مهم به نظر می‌رسد، امر راهبری و رسیدن به قله از طریق  نرم‌افزار امامت و ارتقای امامت مسجد به امامت محله و امامت میانی است.

انتهای پیام
captcha