کد خبر: 4162096
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱

طرح محله اربعینی در مازندران اجرا می‌شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: طرح محله اربعینی برای ایجاد فضای شور و شوق ایام اربعین همراه با اجتماعات عزاداری در محلات و ترویج فرهنگ چاووشی‌خوانی در محلاتی که جمعیتی برای سفر اربعین عازم هستند، اجرا می‌شود.

گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی‌های تابعه شهرهای مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران، گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی‌های تابعه شهرهای مازندران با حضور حجت‌الاسلام سید مهدی زمانی، مسئول راهیار منطقه شمال کشور، حجت‌الاسلام محمد مهدی شریف تبار، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، معاونان و مدیران شامگاه، ۲۱ مردادماه در سالن شهدای اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران در بابل برگزار شد.

این گردهمایی با هدف پیگیری طرح مسجد در مسجد، طرح‌های فرهنگی سواحل و اوقات فراغت و برنامه‌های ویژه اربعین برگزار و طرح محله اربعینی مطرح شد.

حجت‌الاسلام زمانی، مسئول راهیار منطقه شمال کشور، در این گردهمایی با بیان اهمیت کارکردهای مسجد به عملیات «مسجد به مسجد» اشاره کرد و گفت: مساجد قرارگاه‌های فرهنگی و دینی مهمی در سطح جامعه محسوب می‌شوند که توجه به نیازهای محتوایی برای کنشگران میدان این سنگر می‌تواند در ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی و کم شدن آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی مؤثر واقع شود.

وی افزود: عملیات مسجد به مسجد نیازمند حضور مبلغان توانمند در مساجد و ارائه راهکارهای فرهنگ‌سازی نحوه اداره مساجد و جذب جوانان با ایجاد و فراهم‌آوری زمینه‌هایی است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود محله، می‌توان از آن بهره برد.

در ادامه حجت‌الاسلام محمد مهدی شریف تبار، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران و عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران، با اشاره به رویکردهای جدید سازمان به مبحث اربعین، گفت: دوره آموزشی روایتگری اربعین ویژه مبلغان اعزامی به پیاده روی سفر اربعین، آغاز و در شهرهای مختلف برگزار می‌شود.

وی با انتقاد از عدم بودجه و اعتبار کافی برای طرح‌های فرهنگی سواحل دریا و تفرجگاه‌ها، تصریح کرد: با همه مشکلات بودجه‌ای طرح‌های فرهنگی در سواحل توسط گروه‌های تبلیغی و گروه‌های فرهنگی وابسته به این اداره‌کل با همکاری نهادهای همسو تا اواسط شهریور در برخی از شهرهای ساحلی از جمله ساری، بهشهر، چالوس، محمودآباد و نور در حال اجرا است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه با اشاره به طرح محله اربعینی اظهار کرد: محله اربعینی برای ایجاد فضای شور و شوق ایام اربعین همراه با اجتماعات عزاداری ویژه آن ایام در محلات و ترویج فرهنگ چاووشی خوانی در محلاتی که جمعیتی برای سفر اربعین عازم هستند، برپا خواهد شد.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر درخشنده، معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندان ضمن تأکید بر تکمیل اطلاعات سامانه طوبی برای هیئات مذهبی و کانون‌های فرهنگی تصریح کرد: تکمیل این سامانه در نحوه حمایت از تشکل‌های دینی و فرهنگی وابسته به این اداره‌کل در شهرهای استان، ضرورت دارد.

در ادامه حجت‌الاسلام اسماعیل رمضانی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران نیز با اشاره به برنامه‌های قرآنی در ماه محرم، گفت: بیش از ۷۰ هیئت شاخص استان در ایام عزای سیدالشهدا(ع) برنامه قرائت و تدبر در قرآن را اجرا کردند.

وی با اشاره به برنامه‌های متعدد قرآنی از جمله مسابقات قرآنی محرم با عناوین نفس المهموم و نفس المطمئنه به برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی قرآنی کریم به تعداد ۲۱ دوره تخصصی در ۴ ماه ابتدای سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و از تداوم این دوره‌ها خبر داد.

گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تابعه شهرهای مازندران
گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تابعه شهرهای مازندران
گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تابعه شهرهای مازندران
گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تابعه شهرهای مازندران
گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تابعه شهرهای مازندران
گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تابعه شهرهای مازندران
گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تابعه شهرهای مازندران
گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تابعه شهرهای مازندران
انتهای پیام
captcha