به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی بسیج رسانه مازندران، نشست شورای اندیشه ورز اصحاب رسانه استان مازندران، با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران، معاون فرهنگی رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، رئیس سازمان بسیج رسانه سپاه کربلا مازندران و اعضای این شورا، 21 خرداد ماه در ساری برگزار شد.
در این نشست آیت الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه درمازندران گفت: رسانه بودن و جهانی شدن یکی از رسالتهای مهم رسول خدا(ص) است، تولید محتوا و بازنشر به موقع محتوای درست و دستهبندی شده باید مورد توجه خبرنگاران و صاحبان رسانه باشد.
وی افزود: رسانه یک پیوست لازم برای همه اقدامات است، هر فردی که از رسانه غفلت کند درحقیقت از بلوغ و رشد مدیریتی لازم برخوردار نیست.
آیتالله محمدی لائینی تصریح کرد: دشمنان اسلام به درستی اهمیت رسانه را میشناسند و از این رو حمایت و نفوذ از رسانهها را مورد توجه قرار میدهند، فضای مجازی هم بیش از باقی رسانهها محل نفوذ و تاخت و تاز فرهنگهای بیگانه و دگراندیش است.
نماینده ولی فقیه در مازندران، با بیان به اینکه در حوزه رسانه شاهد کمبودهایی هستیم و با اینکه به اهمیت رسانه واقفیم، اما در عمل از رسانه به درستی بهره گرفته نمیشود، خاطرنشان کرد: دشمن با جنگ رسانهای به دنبال تضعیف نظام است که باید برای تقویت رسانه در کشور تدابیری اتخاذ شود.
وی اظهار کرد: ایمان و امید دو موتور پیشران جامعه هستند و اگر دشمنان این موتورها را خاموش کنند، قطار توسعه کشور از حرکت باز میایستد، ایمان و امید رمز پیروزی انقلاب اسلامی بودهاند که اکنون رهبری نیز برای توسعه و پیشرفت نظام همگان را به توجه به این دو کلید واژه دعوت کردهاند.
آیتالله محمدی لائینی بیان کرد: رسانه یک مبدأ و نقطه مرکزی و یک پایانه دارد، رسانه باید به مسئولان که تولید محتوا دارند متصل باشد، البته این مبدأ باید خوراک لازم را در اختیار رسانه قرار دهد.
نماینده ولی فقیه در مازندران با تأکید بر اینکه رسانه نباید به یک قشر خاص محدود و متصل شود، ادامه داد: رسانه نباید از اقشار مختلف دیگر منقطع باشد، بلکه باید با تدبیر و اقدام با تمامی اقشار و اصناف در ارتباط باشد.
وی با بیان اینکه رسانه باید تلاش کند رسانه مردم و نظام در یک گستره وسیع باشد، افزود: یافتن جامعه هدف و چگونگی نوع ارتباطگیری با آن در حوزه خبر و رسانه از اهمیت ویژهای برخوردار است که باید مورد توجه باشد.
امام جمعه ساری با اشاره به اهمیت اعتمادسازی از سوی رسانهها، تأکید کرد: فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با راهبری درست زمینهساز تقویت اعتماد عمومی بین مردم با رسانههای داخلی باشد.
وی با بیان اینکه رسانه نباید یک طرفه باشد، افزود: انصاف، وجدان و اخلاق رسانهای باید مورد توجه باشد. رسانه باید حرف مردم و مسئولان را به تساوی بازنشر دهد و یک طرفه قضاوت نکند.