کد خبر: 4113481
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۶
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران بیان کرد:

توسعه نظام اداری با بهره‌وری مطلوب مبتنی بر موضوعات فرهنگی

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: نظام اداری ما با بهره‌وری مطلوب که مبتنی بر موضوعات فرهنگی و‌ رفتار سازمانی است، توسعه پیدا می‌کند.

به گزارش ایکنا از مازندران، امید محبی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران، 19 دی در نشست کمیته ارتقای بهره‌وری استان که در استانداری مازندران برگزار شد، گفت: باید اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه بهره‌وری نتیجه‌گرا باشد تا در حوزه بهره‌وری استان به اهداف مورد نظر و سیاست‌های دولت سیزدهم دست پیدا کنیم.

وی افزود: گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی مقوله‌ای جدا از بهره‌وری است که باید مورد توجه قرار گیرد چرا که جزو برنامه‌های مهم کمیته ارتقای بهره‌وری استان است.

محبی تصریح کرد: شاخص‌های مرتبط با حوزه بهره‌وری هر دستگاهی توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تدوین شده است که اقدام قابل توجهی است و برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی در حوزه بهره‌وری باید منطبق بر این شاخص‌ها باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران با بیان اینکه شاخص رشد اقتصادی ۸ درصدی که در سطح کشور تدوین شده است، در استان مازندران 2.8 درصد این رشد از طریق بهره‌وری است، خاطرنشان کرد: بهره‌وری نیروی انسانی از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است و نظام اداری ما با بهره‌وری مطلوب که مبتنی بر موضوعات فرهنگی و‌ رفتار سازمانی است، توسعه پیدا می‌کند و در این راستا اداره کل آموزش و پرورش باید به عنوان دستگاه محوری مدل بهره‌وری خاص خود را تدوین کند.

وی با بیان اینکه در فضای کارشناسی، پیشنهادها و موضوعات دستگاه‌های اجرایی باید تبدیل به طرح بین دستگاهی شود تا قابلیت اجرا داشته باشد، اظهار کرد: ایرادهای طرح‌های دستگاه‌های اجرایی باید قبل از ارائه در کمیته ارتقای بهره‌وری استان در دبیرخانه این کمیته بازبینی شود تا ایراد و اشکالات طرح‌ها در فضای کارشناسی برطرف شود.

انتهای پیام
captcha