کد خبر: 4112904
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۳
جانشین فرمانده سپاه کربلا بیان کرد:

۹۸۰ میلیارد تومان هزینه خدمات‌رسانی به محرومان استان مازندران است

جانشین فرمانده سپاه کربلا با اشاره به بخش‌های مختلف خدمت‌رسانی جهت محرومیت‌زدایی در مازندران، گفت: بالغ بر ۹۸۰ میلیارد تومان در بخش‌های مختلف خدمات‌رسانی به محرومان هزینه شده است.

سردار احمد برسلانی

به گزارش ایکنا از مازندران، سردار احمد برسلانی، جانشین فرمانده سپاه کربلا 17 دی‌ماه در آئین افتتاح برنامه جامع محرومیت‌زدایی مردم پایه بسیج استان مازندران ضمن تشریح اقدامات محرومیت‌زدایی سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا در بازه زمانی 1399 تا 1401، گفت: برای انجام این اقدامات در بخش عمرانی و محرومیت‌زدایی 842 میلیارد تومان اعتبار مصروف شده است.

وی افزود: 168 کیلومتر راه روستایی، 85 کیلومتر راه بین مزارع، 150 کیلومتر آبرسانی لوله‌گذاری در 200 روستا و 19 مجتمع، 9 هزار و 250 متر مکعب آبرسانی در قالب 74 مخزن، 5 پروژه خط انتقال و شبکه توزیع برق و نصب ترانس، 15 پروژه احداث پل روستایی بین راهی، 100 پروژه احداث پل و آبرو جاده بین مزارع روستایی، 536 مزار شامل زیارتگاه شهدا، احداث 22 باب خانه عالم، تکمیل 115 واحد کارگاه‌های اشتغال‌زایی، احداث 500 چشمه سرویس بهداشتی و حمام، 30 کیلومتر لایروبی و ساماندهی رودخانه‌ها در قالب 41 پروژه، هشت هزار متر احداث دیوار حفاظتی رودخانه‌ها در قالب 32 پروژه، 140 هکتار لایروبی، مرمت و احداث آبندان در قالب پنج پروژه و دو هزار و 236 مسکن محرومان از جمله پروژه‌های محرومیت‌زدایی و عمرانی بوده است.

برسلانی با بیان اینکه به همت سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا از سال ۹۹ تا ۱۴۰۱، هزار و ۳۹۴ مددجوی بهزیستی و امداد خانه‌دار شدند، تصریح کرد: همچنین 442 مورد مسکن محرومان نیز در حال اجراست که در مجموع برای این اقدامات 293 میلیارد تومان هزینه شده است.

جانشین فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه در بحث آموزش، توانمندسازی و اشتغالزایی، 65 میلیارد تومان هزینه شده است، خاطرنشان کرد: آموزش و توانمندسازی 75 هزار نفر با هدف راه‌اندازی کسب و کارهای خرد و اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی کم‌بهره و ارزان‌قیمت از طریق معرفی به بانک‌های عامل  به دو هزار و 200 نفر به ارزش 105 میلیارد تومان در 15 عرصه مشاغل خرد نمونه‌ای از اقدامات در حوزه توانمندسازی و اشتغال‌زایی بوده است.

وی از راه‌اندازی هزار و 400 صندوق قرض‌الحسنه با 60 هزار و 400 نفر عضو با گردش مالی 35 میلیارد تومان و راه‌اندازی چهار هزار و 650 کارگاه تولیدی با اشتغال‌زایی هفت هزار و 475 نفر جهت اعطای وام قرض‌الحسنه از 10 تا 50 میلیون تومان خبر داد و اظهار کرد: کاشت 500 هزار اصله نهال در اراضی سپاه، حوزه‌ها، پایگاه‌های مقاومت بسیج و محلات نیز مورد توجه بوده است.

برسلانی به راه‌اندازی دهکده‌های اقتصاد مقاومتی در قالب تکمیل و توسعه یک دهکده استانی در سمسکنده ساری و راه‌اندازی 12 دهکده در شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: برای فروش و بازاریابی محصولات تولیدی نیز 80 نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در شهرستان‌ها، استفاده در ظرفیت فضای مجازی نظیر دیجی کالا، باسلام و...، استفاده از ستارگان اقتصاد مقاومتی در حوزه تولید، فروش و بازاریابی محصولات تولیدی و ایجاد زنجیره ارتباطی مابین 32 استان و شهرستان‌ها برای توزیع و فروش محصولات اقتصاد مقاومتی و صادرات خارج کشور نیز مورد توجه بوده است.

وی با بیان اینکه برای 298 واحد تولیدی از طریق عارضه‌یابی، مشاوره، کمک به اخذ مجوز و موارد قانونی، پرداخت تسهیلات به واحدهای راکد و نیمه فعال «صنعتی، معدنی، تولیدی و ...» اقداماتی انجام شد، ادامه داد: عقد تفاهم‌نامه‌های مختلف در زمینه آموزش و جذب تسهیلات اشتغال‌زایی نیز مورد توجه بوده است.

برسلانی از اعزام و به‌کارگیری گروه‌های جهادی در قالب 35 هزار و 462 نفر برای انجام پروژه‌ها در حوزه توانمندسازی و اشتغال‌زایی خبر داد و افزود: همچنین سه میلیون و 807 هزار و 584 نفر روز نیروهای جهادی در بخش‌های سلامت، عمرانی، محرومیت‌زدایی، آموزشی و... به‌کارگیری شده‌اند.

وی با اشاره به بخش‌های مختلف خدمت‌رسانی جهت محرومیت‌زدایی در مازندران، ادامه داد: بالغ بر ۹۸۰ میلیارد تومان در بخش‌های مختلف خدمات‌رسانی به محرومان هزینه شده است،

انتهای پیام
captcha