کد خبر: 4106253
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۷
معاون سیاسی استاندار مازندران بیان کرد:

ضرورت تقویت مردمی‌سازی طرح‌های تحولی در کشور

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با بیان اینکه رویکرد کشور در استحکام پایه‌های اقتصاد مقاومتی تغییر نخواهد کرد، بر لزوم تلاش برای هم‌افزایی توان‌ها در مسیر توسعه کشور تأکید کرد و افزود: تقویت مردمی‌سازی طرح‌های تحولی در کشور راهبرد اساسی است.

روح الله سلگی معاون امنیتی سیاسی استانداری مازندران

به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، روح‌الله سلگی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران، 20 آذر در جمع منتخبان جهادی مناطق محروم مازندران، گفت: دولت سیزدهم در خصوص توافق برجام نگاه اصلاحی و سازنده برای تأمین منافع پایدار کشور دارد.

وی با اشاره به پاسخ کشورمان به متن پیشنهادی کشورهای اروپایی طرف برجام افزود: مسئولان‌ با هوشمندی و حفظ مصالح و منافع پایدار کشور پاسخ راهگشا، قاطع و سازنده به طرف‌های مقابل در مذاکرات را دادند.

سلگی با اشاره به عهدشکنی آمریکا در اجرای توافق اولیه برجام افزود: تیم مذاکره‌کننده دولت سیزدهم در روند مذاکرات برجامی هرگز نگاه خوش‌بینانه‌ای نسبت به آمریکا نداشته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با بیان اینکه کشور بدون برجام و FATF به سوی اهداف آرمانی و قله‌های پیشرفت پیش می‌رود، خاطرنشان کرد: تیزبینی و هوشمندی دولت سیزدهم از تحمیل خسارت محض دیگر به کشور جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه رویکرد کشور در استحکام پایه‌های اقتصاد مقاومتی تغییر نخواهد کرد، بر لزوم تلاش برای هم‌افزایی توان‌ها در مسیر توسعه کشور تأکید کرد و افزود: تقویت مردمی‌سازی طرح‌های تحولی در کشور راهبرد اساسی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران اذعان کرد: دولت، برنامه هفتم توسعه کشور را با نگاه به ظرفیت‌های قانونی کشور و ضعف‌های ساختاری برنامه‌های شش‌گانه قبلی تدوین خواهد کرد.

وی با اشاره به مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور افزود: به رغم برخی کمبودها، ظرفیت‌های کشور برای غلبه بر مشکلات بسیار بارزتر و بیشتر است.

سلگی بهره‌مندی از نگاه حل‌المسائلی به مشکلات را مهم دانست و گفت: مشکلات عمده کشور در پرتو عزم و اراده انقلابی و مدیریت جهادی برطرف خواهد شد.

انتهای پیام
captcha