بومی‌گزینی؛ مهم‌ترین رویکرد آموزش‌ و پرورش در استخدام نیروی انسانی
کد خبر: 4027542
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۴
رئیس مرکز برنامه‌ریزی و امور اداری وزارت آموزش‌ و پرورش مطرح کرد:

بومی‌گزینی؛ مهم‌ترین رویکرد آموزش‌ و پرورش در استخدام نیروی انسانی

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش از قول سازمان سنجش آموزش مبنی بر آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی در پایان دی‌ماه خبر داد و گفت: مهم‌ترین رویکرد وزارت آموزش و پرورش در جذب و استخدام نیروی انسانی، بومی‌گزینی است.

اصر سلیمان‌زاده، رییس مرکز برنامه‌ریزی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش، در نشست ویدئو کنفرانسی با مدیران آموزش و پرورشبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، ناصر سلیمان‌زاده، رئیس مرکز برنامه‌ریزی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش، ۲۰ دی‌ماه در نشست ویدئوکنفرانسی با مدیران آموزش و پرورش و کارشناسان حوزه امور اداری و نیروی انسانی شهرستان‌ها، مناطق و اداره‌کل خراسان‌جنوبی، گفت: با برگزاری آزمون استخدامی امسال بیش از ۳۴ هزار معلم جدید در مهر سال آینده جذب آموزش و پرورش می‌شوند.

وی از قول سازمان سنجش آموزش مبنی بر آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی در پایان دی‌ماه خبر داد و گفت: مهم‌ترین رویکرد وزارت آموزش و پرورش در جذب و استخدام نیروی انسانی، بومی‌گزینی است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: چنانچه نیروی تازه استخدام متقاضی انتقال از بوم خود به شهرستان یا منطقه‌ای دیگر باشد، استخدامش ملغی می‌شود؛ با بومی‌گزینی نیروی انسانی بسیاری از مشکلات موجود در ساماندهی نیروی انسانی مرتفع می‌شود.

وی افزود: هدف از بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی برقراری عدالت آموزشی از حیث ساماندهی مطلوب نیروی انسانی و ایجاد توازن در ارائه خدمات آموزشی، پرورشی و تربیتی در نقاط مختلف کشور به‌ویژه مناطق محروم و کم‌برخوردار است.

پراکندگی جمعیت دانش‌آموزی؛ مهم‌ترین چالش استان

محمدعلی واقعی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی نیز گفت: این استان به دو هزار نیروی انسانی نیاز دارد و پراکندگی جمعیت دانش‌آموزی مهم‌ترین چالش استان در زمینه ساماندهی نیروی انسانی است؛ علاوه بر پراکندگی جمعیت، خشکسالی‌ پیاپی و مهاجرت‌های بی‌رویه باعث کاهش جمعیت روستایی و رونق حاشیه‌نشینی در شهرها شده است.

وی گفت: با این وجود فرهنگیان و معلمان دلسوز، مؤمن و متعهد استان با سعه صدر و تلاش بی‌وقفه مشغول تربیت نسل آینده‌ساز هستند و گواه این مدعا کسب رتبه‌های فراوان در مباحث عقیدتی، علمی و آموزشی توسط دانش‌آموزان دختر و پسر خراسان‌جنوبی در دوره‌های مختلف تحصیلی است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با اشاره به وجود چهار شهرستان مرزی در این استان اظهار کرد: بیش از هشت هزار دانش‌آموز دختر و پسر در نواحی و مناطق مرزی استان تحصیل می‌کنند.

وی از خراسان‌جنوبی به‌عنوان دومین استان بیابانی کشور یاد کرد و گفت: از سال ۱۳۹۰ به بعد جمعیت دانش‌آموزی این استان رشد چشمگیری داشته است.

واقعی با اشاره به فعالیت ۱۳ هزار معلم زن و مرد در دو هزار و ۷۰۰ مدرسه استان خراسان‌جنوبی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۱۸۰ هزار دانش‌آموز دختر و پسر در دوره‌های مختلف تحصیلی و پیش‌دبستانی در مدارس استان تحصیل می‌کنند؛ بیشتر مدارس استان با حداقل نُرم دانش‌آموزی، فعالیت می‌کنند و مهر امسال یک هزار و 200 معلم استان بازنشسته شدند.

انتهای پیام
captcha