تلفیق تمدن نوین اسلامی با کشورهای مسلمان در موزه دفاع مقدس قم
کد خبر: 3863519
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۱

تلفیق تمدن نوین اسلامی با کشورهای مسلمان در موزه دفاع مقدس قم

گروه فرهنگی ــ مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم، با بیان اینکه قم میزبان طلبه‌های ۱۰۲ کشور اسلامی است، گفت: در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس قم در نظر داریم، مجموعه تمدن نوین اسلامی و گفتمان دفاع مقدس را با کشور‌های منطقه تلفیق کنیم.

تلفیق تمدن نوین اسلامی با کشورهای منطقه در موزه دفاع مقدس قمبه گزارش ایکنا از مازندران، حجت‌الاسلام علی لقمان‌پور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم، امروز ۲۰ اذرماه در نشست با عبدالله ملکی، مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران، گفت: شهدا سربازان ولایت بودند که برای یاری ولایت و خدمت به نظام به میدان نبرد شتافتند.

وی با بیان اینکه، باید این ولایتمداری و ولایت‌پذیری شهدا را باید به نسل‌های آینده منتقل کنیم، افزود: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس قم در زمینی به وسعت ۳۲ هکتار با همکاری شهرداری قم در حال ساخت است.

لقمان‌پور با بیان اینکه ۵ درصد تاریخ استان قم و ۲۰ درصد انقلاب و ۸۰ درصد دفاع مقدس در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس قم به نمایش در می‌آید، گفت: عمده بحث ما ساختمان این مجموعه به شمار می‌آید که پیشرفت فیزیکی خوبی داشته و سالن آمفی تئاتر آماده شده است و تا بهمن‌ماه آماده می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۸ میلیارد تومان برای این مجموعه هزینه کردیم، گفت: اعتبار احداث ساختمان، از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری تأمین شده است.
قم میزبان ۱۰۲ طلبه از کشور‌های اسلامی
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم، با بیان اینکه، قم میزبان طلبه‌های ۱۰۲ کشور اسلامی است، گفت: در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس قم در نظر داریم، مجموعه تمدن نوین اسلامی و گفتمان دفاع مقدس را با کشور‌های منطقه تلفیق کنیم.

در ادامه سردار عبدالله ملکی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران را از نظر وسعت بزرگترین مرکز فرهنگی دانست و اظهار کرد: طبق ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح، در این مرکز عملیات والفجر هشت به نمایش درمی‌آید.


وی با بیان اینکه این مرکز در سه فاز در حال ساخت است که تاریخ حکومت علویان در فاز سه به وسعت شش هکتار در آن به نمایش گذاشته می‌شود، گفت: اولویت ما تکمیل فاز یک و دو به شمار می‌آید.

ملکی با اشاره به نقش لشکر ویژه ۲۵ کربلا در عملیات والفجر هشت، گفت: در هفت‌تپه به وسعت ۲ هکتار با ایجاد ۲۲ سنگر، استقرار ۱۴ گردان را پیش‌بینی کردیم و همچنین در ساختمان اصلی این مرکز (تانک فارما) در مساحتی به وسعت ۶ هزار و ۷۰۰ مترمربع ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتیم.

تکمیل باغ موزه دفاع مقدس مازندران، نیازمند 50 میلیارد تومان اعتبار

این مسئول با اشاره به همکاری شهردای ساری در بخش محوطه‌سازی فاو، افزود: تاکنون ۴۵ میلیارد تومان هزینه کردیم و برای تکمیل این مرکز نیازمند بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبارهستیم.

مدیرکل حفظ آثار مازندران با اشاره به اینکه احداث این مرکز در سال ۸۸ آغاز شده است، اظهار کرد: در یازدهمین سال احداث این پروژه قرار داریم و در سال ۹۶ فاز یک را افتتاح کردیم و در صورت تأمین اعتبار تا ۳ سال دیگر این مجموعه تکمیل خواهد شد.

وی از بازدید سالانه ۶۰ هزار نفر از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران خبر داد و گفت: نمایشگاه دفاع مقدس برای بازدید دانش‌آموزان ایجاد کردیم که مورد استقبال قرا گرفته است.
مدیرکل حفظ آثار مازندران بیان کرد: در چند سال اخیر کتاب‌های فراوانی نیز در حوزه ادبیات پایداری و تاریخ جنگ استان از سوی اداره کل حفظ آثار مازندران تدوین شده است که دو کتاب تاریخی «هزاره پایداری» و «از طبرستان تا یمن» از جمله آنهاست.

انتهای پیام
captcha