کد خبر: 3689749
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۶

تعارض‌نمایی دستگاه‌ها؛ بلای جان اقتصاد مقاومتی

گروه سیاست و اقتصاد: سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران یکی از اصلی‌ترین موانع توسعه استان را تعارض‌نمایی منافع عمومی با دستگاه‌های اجرایی از سوی مدیران بخشی‌نگر دانست و تاکید کرد: مدیران در شرایط کنونی با جسارت و خط شکنی و با درک درست از اقتصاد مقاومتی، از سرمایه‌های راکد برای خدمت به مردم و توسعه کشور بهره‌گیری کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، واحد عبداللهیان امروز 18 بهمن ماه در دیدار با معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی از مرحله انجام تحقیقات کتابخانهای عبور کرده و به مرحله اجرایی رسیده است، تصریح کرد: توجه به توسعه و یافتن راهحل‌هایی برای برون رفت از مشکلات استان، در دستور کار جهاد دانشگاهی قرار دارد.
وی یکی از اصلی‌ترین موانع توسعه استان را تعارض‌نمایی منافع عمومی با دستگاه‌های اجرایی از سوی مدیران بخشی‌نگر دانست و تاکید کرد: لازم است مدیران در شرایط کنونی با جسارت و خط شکنی و درک درست از اقتصاد مقاومتی، از سرمایههای راکد برای خدمت به مردم و توسعه کشور بهره‌گیری کنند.
سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران تشکیل کارگروه توسعه رسانه‌ای را در راستای توسعه استان ضروری دانست و عنوان کرد: جهاد دانشگاهی مازندران در فضای رسانه‌ای، از طریق خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و نیز مرکز افکارسنجی این مهم را تعقیب می‌کند و منافع عام را به منافع خود ترجیح می‌دهد.
عبدالهیان رویکرد خبرگزاری ایسنا را توسعه محور و پیشرو دانست و گفت: با وجود اینکه مازندران در حوزه رسانه‌ها وسعت فراوان دارد اما اندک رسانه‌های مجیزگو و باج‌خواه مانع توسعه استان می‌شوند.

تعارض‌نمایی دستگاه‌ها؛ بلای جان اقتصاد مقاومتی

captcha