به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از روابط عمومي استانداري، محمد اسلامي، استاندار مازندران در جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان با بيان اين كه گنجاندن واژه فرماندهي در عنوان اين ستاد از سوي مقام معظم رهبري به معناي آن است كه كار بايد به صورت عملياتي دنبال شود، گفت: زمان گفتمان سازي و كار تبييني سپري شده است و لازم است دستگاهها با بازبيني فعاليتها، موانع كار عملي و چالاك در اين حوزه را شناسايي کرده تا رفع شود.
رئيس ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان، بر ضرورت تغيير نگرش و تحول در نگاه و فكر براي تحقق سياستهاي اقتصاد مقاومتي، تاكيد كرد و افزود: امروز بايد هر دستگاهي در اين مسئله كه چقدر سهم و عزم براي رفع موانع اشتغال به عنوان مهمترين دغدغه مردم دارد، تامل كند و براي ايفاي نقش خود به ميدان بيايد.
استاندار با اشاره به اينكه مازندران، از جمله مسائل كشور نيست بلكه يكي از راه حلهاي مسائل كشور است، تصریح کرد: همه بخشها بايد متحول كار كنند و بايد با رفع دغدغههاي اشتغال و معيشت خود را وارسي و حسابرسي كنيم.
وی با بيان اينكه دولت، فرصتهاي لازم قانوني را براي رفع موانع توسعه اقتصادي پيشبيني کرده است و دستگاهها بايد از اين فرصتها بهرهگيري كنند، افزود: شناسايي و رفع موانع و عوامل بازدارنده توليد گام نخست كار در اين راستاست.
وي فعال كردن ظرفيتها را جلوهاي مهم از سياستهاي اقتصاد مقاومتي كه موجب تحرك اقتصادي ميشود، دانست و گفت: پيگيري رفع موانع توليد بايد با نگاه متفاوت دنبال شود و براي ايجاد اشتغال شناخت جامعه هدف ضروري است.
استاندار مازندران با بیان اینکه بوم گردي، طبيعت گردي، صنايع دستي و ميراث تاريخي و تمدني ظرفيت خوبي براي فعال نمودن گردشگري استان و تقویت اشتغال است، اظهار کرد: حفظ اشتغال موجود و صيانت از توليد و افزايش ظرفيت آن و سرمايه گذاريهاي جديد را گامهاي مهمي دانست كه همه بايد به دنبال تحقق آن باشند.
وی حل مسايل محيط زيست و ساماندهي پسماند و آب و فاضلاب شهري و روستايي را از جمله پروژههاي داراي اولويت استان برشمرد و ياد آور شد: محيط زيست استان بسيار آسيب ديده است و ضرورت دارد با اقدامات هماهنگ به حالت اوليه بازگردد.
اسلامي با بيان اين كه منابع خوبي به پروژههای آبفاي استان تخصيص يافته است، تاكيد كرد: بايد در سايه كار جهادي، مشاركت مردم و خيرين و بهره گيري از همه ظرفيت ها به روند اجراي پروژهها در بخشهاي مختلف به ويژه تامين آب شرب سالم روستايي شتاب بخشيد.
وي تمهيد زيرساختهاي حمل و نقل و ارتباطات و درمان، بهداشت و آموزش پزشكي را از ديگر اولويت هاي استان دانست و ادامه داد: آزاد سازي سواحل، ساماندهي رودها و رودخانهها و ساماندهي معادن شن و ماسه نيز از ديگر پروژههاي مهم مازندران است و بايد با تصميمات علمي و درست زندگي دوباره را به رودخانه ها بازگردانيم.
مقام عالي دولت در استان، با تاكيد بر اينكه اولويتهاي اصلي، محوري و تعيين كننده استان بايد ابتدا سامان يابد تا توان افزايي بطور واقعي اتفاق بيفتد و توان استان مستهلك نشود، تصريح كرد: كنترل ساخت و سازهاي غيرمجاز، فساد و زمين خواري بايد با جديت دنبال شود و با مصاديق آن برخورد قاطعانه صورت گيرد.
اسلامي با بيان اينكه در تلاشيم در برخي از طرحهاي هادي كه مسايل مردم روستا به درستي در آن ملاحظه نشده است بازنگري صورت گيرد، اظهار کرد: در اين راستا نقشه راه و الگويي را دنبال مي كنيم كه هم حوائج مردم و هم الزامات در آن ديده شده است.
رئيس ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان، توسعه امنيت و كنترل آسيبهاي اجتماعي را از ديگر برنامههاي مهم استان دانست و گفت: تعميق فرهنگ، هنر و توسعه نشاط و شكوفايي بايد در دستور كار همه دستگاه ها باشد.
در ابتداي اين جلسه نوربخش، رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان درباره ضرورت تغيير نگرش در فعاليتهاي ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي و برنامه سال 97 اين ستاد به ارايه گزارش پرداخت.