کد خبر: 3679045
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۶
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران:

جهاد دانشگاهی، نقطه امید و قوت است

گروه معارف: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: جهاد دانشگاهی نقطه امید و قوت است و این نهاد به زیبایی توانسته، ارزش‌های نظام و واقعیت‌های میدانی را با هم ترکیب کند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران محمد محمد پورعمران رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران امروز  13 دی‌ماه در نشست با سرپرست جهاد دانشگاهی که در دفتر این سازمان برگزار شد، گفت: جهاد دانشگاهی نقطه امید و قوت است و این نهاد به زیبایی توانسته، ارزش‌های نظام و واقعیت‌های میدانی را  با هم ترکیب کند.

وی افزود: تفکر جهاددانشگاهی در نقطه تعادل قرار دارد و متکی به پول بادآورده نفت که به نوعی هدردادن منابع و منافع مملکت است نیست.

محمدپورعمران تصریح کرد: نگاه این اداره کل به جهاد دانشگاهی مثبت است و خوشبختانه جهاد دانشگاهی پس از سالها توانسته از دعوای سیاسی و فضای رانتی دور شود و  جایی که باید باشد قرار گیرد.

وی افزود: مدلی که ما علاقه مند هستیم با جهاددانشگاهی کار کنیم، مدلی به دور از بودجه‌های دولتی است چرا که در حوزه پژوهش، بودجه این  ناچیز است.

رئیس سازمان  صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه  باید یک فضای عملی را برای کار  با جهاددانشگاهی ایجاد کنیم، عنوان کرد: در حوزه تولید که بیشتر علاقه‌مندیم از  تولیدات  طرح‌های دانش بنیان  حمایت کنیم که  تولید جلبک از هیدروژن و  تولید خمیر کاغذ نمونه‌هایی از تولیدات دانش‌بنیان است و ما را از واردات بی‌نیاز خواهد کرد.

وی افزود: سعی خواهیم کرد، فضا و عرصه کار را برای جهاد دانشگاهی در اختیار قرار دهیم و با صدور مجوز و انجام اقدامات لازم  به آغاز فعالیت جهاد تسریع ببخشیم.

محمدپورعمران گفت: در حل مشکلات واحدهای تولیدی خلأ جدی داریم و دلیلش این است که مریض ما از درد آگاهی ندارد و حس می‌کند دردش از وام بانکی است و این موضوع، ضرورت ایجاد کلینیک صنعت را نشان می‌دهد.وی افزود: اغلب صاحبان شرکت در حوزه‌هایی همچون  مشتری یابی، بازار سازی،  بازار یابی، مشتری مداری، داشتن برنامه راهبردی، داشتن چشم انداز، تجارت الکترونیک، انظباط مالی، بسته بندی و کیفیت، برنامه ریزی تولید و ... اطلاعات جامعی ندارند.

محمدپورعمران  با بیان اینکه ما حاضریم فضای صنعت را از دو طریق در اختیار جهاد دانشگاهی قرار دهیم، گفت: طریق اول این است که جهاد دانشگاهی خود احساس کند مکانی برای فعالیت او مناسب است و طریق دیگر باز کردن فضای صنعت برای جهاد دانشگاهی از طریق تشکل‌ها است.

وی ادامه داد: جلسات کارگروه تسهیل در اداره کل برگزار می‌شود و نماینده جهاد می تواند در این جلسات شرکت کند و در صورت اثربخش بودن ادامه دهد.رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: در بحث آموزش فضای خوداتکا را در شهرک صنعتی داریم و در آموزش بنگاه‌های‌ اقتصادی از فرمول عارضه‌یابی می‌توانیم جهاد را با تصمیم گیرندگان بنگاه‌ها  وارد مذاکره کنیم.

وی افزود: اداره کل صنعت، معدن و تجارت در همکاری با جهاددانشگاهی در سه  محور  تولید خمیر کاغذ و  جلبک، آموزش شهرک‌های صنعتی و کلینبک صنعت موافق است.

جهاد دانشگاهی، نقطه امید و قوت استجهاد دانشگاهی، نقطه امید و قوت است

captcha