به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران علی اصغر یوسفنژاد امروز 21 آبان ماه در نشستی با ریاست جهاد دانشگاهی مازندران که در دفتر این نهاد برگزار شد، گفت: جهاد دانشگاهی ظرفیتی است که کمتر از آن بهرهگیری میشود و با توجه به مأموریتهای مهمی که جهاد دانشگاهی دارد نیاز است مجلس شورای اسلامی و در استانها، استانداریها برای ایفای نقش موثر جهاد دانشگاهی کمککار باشند.
وی با بیان اینکه برخی از فعالیتهای جهاد دانشگاهی مشابه فعالیتی است که توسط دیگر دستگاهها و یا مراکز نیز انجام میشود، افزود: باید این موازیکاریها متمرکز شود و با همافزایی کاری برجسته و نویی صورت گیرد.
اعلام حمایت مجمع نمایندگان مازندران از جهاد دانشگاهی مازندران
نماینده مردم ساری و میاندرود با تاکید بر حمایت مجمع نمایندگان مازندران از جهاد دانشگاهی استان تصریح کرد: این مجمع کمک میکند تا جهاد دانشگاهی مازندران به مأموریتی که از آن انتظار میرود پرداخته و در مسائل آموزشی، پژوهشی و سیاستگذاری توسعه استان مفید فایده باشد.
وی ادامه داد: اقدامات جهاد دانشگاهی در 37 سال گذشته تا کنون عمیق، استثنایی و بزرگ بوده است.
یوسفنژاد با تاکید بر اینکه، ضرورت دارد، توانمندی جهاد دانشگاهی استان دیده شود، اظهار کرد: امیدوارم با تغییر مدیریت جهاد دانشگاهی و استانداری مازندران، فکر و بینش جدید در توسعه استان نمود یابد و جهاد به کارهای اساسی و مورد نیاز مردم بپردازد.
توجه به نقش جهاد دانشگاهی به عنوان موتور محرکه اقتصاد استان
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی مازندران قادر است در بخشهای کشاورزی، دام، منابع طبیعی، جنگل، عملیات داشت، کاشت و برداشت و نیز گردشگری مبنای کار باشد و به عنوان موتور محرکه اقتصاد استان و بازوی مشورتی برای مدیران و تصمصمگیران استان باشد.
یوسفنژاد با بیان اینکه باید در انجام فعالیتهای جهاد دانشگاهی دستگاهها، مراکز تخصصی، دانشگاهی و ... کمک کنند، تصریح کرد: بنده نظر مساعدی نسبت به جهاد دانشگاهی دارم و احساس میکنم جای جهاد دانشگاهی در بسیاری از مجامع و شوراها در استانداری خالی است و نیاز است این نهاد در انجمنهای پژوهشی، آموزشی، تحقیقات و برنامهریزی حضور داشته باشد تا بتواند نقش برجسته خود را ایفا کند.
توانمندی جهاد دانشگاهی در بومیسازی دانش فنی روز
وی افزود: جهاد دانشگاهی در سطح کشور توانسته است در بسیاری از حوزهها دانش فنی را بومیسازی کند که از آن جمله میتوان در حوزه پزشکی، صنایع نفت و... نام برد.
نماینده مردم ساری و میاندرود با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در انجام برخی امور از اهداف اولیه خود کمی فاصله گرفته است، گفت: باید عملکرد و برنامه جهاد دانشگاهی مازندران روشنگری شود تا بتواند در فضای استان بهتر فعالیت کند.
وی افزود: در برنامه استاندار، بسیاری از دیدگاههای ایشان را منطبق بر جهاددانشگاهی دیدم که ملاقات رئیس جهاد دانشگاهی با استاندار میتواند به ایفای نقش بهتر جهاد در استان کمک کند.
یوسفنژاد گفت: استاندار میتواند با توجه به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی و عضویت این نهاد در اتاق فکر، توانمندیهای مناسب جهاد دانشگاهی را در توسعه استان بهکار گیرد.