کد خبر: 3633561
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۶

محتوای برنامه‌های اجرایی در مساجد انقلابی باشد/ مسجد پایگاه ضد استکبار است

گروه معارف: مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از مسجد بعنوان پایگاه ضد استکبار یاد کرد و گفت: محتوای برنامه های اجرایی در مساجد باید انقلابی و ولایی باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی امروز 31 مردادماه  در گفت و گو با ما اظهار کرد: مساجد در کنار آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه پایگاه فرهنگی و مذهبی جامعه به شمار می روند.
 
وی با بیان اینکه روز جهانی مساجد بهانه‌ای برای تکریم و تقدیر از فعالان امور مساجد است، افزود: مسجد خاستگاه مبارزه فکری با دشمنان اسلام است و باید پایگاه نیروهای ولایی، محل بیداری، آگاهی و بصیرت افزایی باشد.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از مسجد بعنوان پایگاه ضد استکبار یاد کرد و گفت: محتوای برنامه های اجرایی در مساجد باید انقلابی و ولایی باشد.
 
حیدری مسجد را بهترین پایگاه دین و قرآن برشمرد و ادامه داد: مسجد مکانی فرهنگی، دینی، انقلابی و قرآنی است و باید تلاش کنیم تا جایگاه رفیع این مکان مقدس حفظ و دستخوش تغییرات غیردینی، قرآنی و انقلابی نشود.
 
وی با اشاره به اینکه بیداری اسلامی، دینی، مذهبی و سیاسی در مساجد اتفاق می‌افتد، خاطرنشان کرد: همه ما موظف به ایجاد ظرفیت ها برای جذب جوان و نوجوانان به مساجد هستیم.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران نقش پایگاه‌های مقاومت بسیج در پویایی مساجد را قابل قدردانی دانست و گفت: همه تمرکز دشمن در این است که جوانان را از مساجد دور کند و مسجد محوری برنامه‌های بسیج، حرکتی شایسته است.
captcha