کد خبر: 3607332
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۳

لزوم بهره‌گیری از تجربیات علمی در تهذیب اخلاق در جامعه

گروه معارف: رئیس اداره تبلیغات اسلامی تنکابن بر لزوم بهره‌گیری از تجربیات علمی پیشگامان و پیشکسوتان در تهذیب اخلاق و ترویج آن در جامعه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران حجت‌الاسلام امین صادقی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی تنکابن امروز چهارشنبه 17 خرداد ماه 96  در کلاس آموزشی اخلاق اسلامی گفت: در روش اخلاقی اسلام، ملاک هر کار رضایت خداوند است.
وی افزود: در دین اسلام تاکید شده است که انسان در اعمال خود رضایت خداوند را درنظر داشته باشد و به دنبال تحسین و تقبیح مردم در رسیدن به بهشت و دوری از جهنّم نباشد.
صادقی با بیان اینکه هدف اصلی علم اخلاق، رسیدن انسان به سعادت و کمال است، تصریح کرد:  از سوی دیگر سعادت و کمال انسان نیز در تحصیل رضای الهی است، پس اخلاق واقعی همان اخلاق اسلامی است چون زمینه کمال و سعادت انسان را فراهم می‌کند و دست‌یابی به آن برای همگان امکان پذیر است.
وی افزود: با مطالعه حالات و داستان زندگی ائمه و یارانشان همچون سلمان، اباذر، مقداد، و . . . پی خواهیم برد اخلاق متعالی همان اخلاق اسلامی است.
امینی با بیان اینکه برخی از  طریق عمل به اخلاق و دستورات اسلامی توانستند به عالی‌ترین درجات کمال و سعادت نایل شوند، افزود: تاکید بر مطابقت و یا عدم مطابقت مباحث با کتاب و سنت از شاخصه‌های اخلاق واقعی و مورد نظر اسلام  است.
وی بر لزوم بهره‌گیری از تجربیات علمی پیشگامان و پیشکسوتان در تهذیب اخلاق و ترویج آن در جامعه تاکید کرد، و افزود: تلاش در ارائه نظامی جامع که پاسخگوی همه پرسش‌های اخلاقی باشد، ارائه تفسیری معتدل و هماهنگ با سایر مفاهیم اخلاقی، تقسیم  منطقی مباحث اخلاقی در سه بخش مطالعات مبنایی، توصیفی و تربیتی، توجه به ابزار تربیت اخلاقی و ترتیب طبیعی آنها و تاکید بر مشروعیت آنها از جمله اقداماتی است که باید برای ترویج اخلاق اسلامی انجام شود.
captcha