داود اخلاقی، خیر و بانی این نذر در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهار کرد: برای پخت این میزان آش که در 50 دیگ تهیه شد یک تُن سبزی، یک تن و دویست کیلوگرم گوشت، یک تُن برنج و سه تُن حبوبات استفاده شده است.
وی افزود: آیین پخت آش شله قلم کار همه ساله همزمان با شب تاسوعا برگزار میشود و امسال هم بیش از 12 تن آش شله قلمکار طبخ و بین بیش از 30هزار نفر توزیع خواهد شد.
اخلاقی بیان کرد: بخشی از هزینه تهیه این آش را مردم پرداخت کردهاند و 200 آشپز و دست اندرکار در پخت این آش نذری مشارکت داشتند.
پخت آش نذری در شهر تنکمان نزدیک به نیم قرن قدمت دارد و مردم این شهر اعتقاد زیادی به طبخ نذری دارند و برای گرفتن آش نذری از ساعتها قبل در محل توزیع نذری حاضر میشوند.