کد خبر: 2614963
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۵
آیت‌الله طبرسی مطرح کرد:

روحانیون رکن سوم تبیین معارف الهی هستند

گروه سیاسی: آیت‌الله طبرسی گفت: روحانیون در جامعه اسلامی رکن سوم را بعد از انبیا(ص) و ائمه(ع) در تبیین معارف الهی برعهده دارند و لازم است که به وظایف شایسته خود عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، آیت‌الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز 12 آذرماه 93 در اجلاسیه ائمه جمعه مازندران با محوریت رسالت نماز جمعه در تبیین بصیرت عاشورایی که در آستانه امامزاده عباس(ع) ساری برگزارشد، گفت: روحانیون در جامعه اسلامی رکن سوم را بعد از انبیا(ص) و ائمه(ع) در تبیین معارف الهی برعهده دارند و لازم است که به وظایف شایسته خود عمل کنند.

وی افزود: بسیج دارای شور و نشاطی وصف ناشدنی است که باید با  شعور و بصیرت همراه شود تا فعالیت‌های آنها در جامعه اثرگذار باشد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه در طول تاریخ جامعه اسلام از بی بصیرتی برخی خواص آسیب دید، تصریح کرد: انسان بصیر مسیر سیاست، اجتماع و دشمنی معاندان را درست تشخیص داده و جبهه‌گیری مناسبی با مسائل و موضوعات دارد.

وی با اشاره به ساخت زائرسرا مازندرانی‌ها در مشهد مقدس افزود: 19 استان از طرح ساخت زائر سرا در مشهد مقدس استقبال کردند و لازم است با همیاری مردم زائر سرای مازندرانی‌ها در مشهد نیز ساخته شود.

طبرسی با اشاره به اینکه  ائمه جمعه استان همدل و همراه مردم هستند، اظهار کرد: مردم ولایتمدار مازندران مردم شریفی هستند و در تمام دوران در همه عرصه‌ها از نظام و کشور حمایت کردند.

وی افزود: 30 درصد مشکلات اقتصادی جامعه ناشی از تحریم  و 70 درصد آن از سوء مدیریت ناشی می‌شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت الله جباری، اظهار کرد: ایشان انسانی صادق و روحانی انقلابی بود.

در ادامه سردار مسعود جعفری نسب، فرمانده نیروی انتظامی مازندران در این مراسم، گفت: استان مازندران به لحاظ حاکمیتی و موضوعات امنیتی و گردشگری و نزدیکی با پایتخت از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: نیروی انتظامی مازندران بحث ماموریت‌ها، استفاده از فعالیت‌های رسانه‌ای و خدمات‌دهی به مردم را در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده نیروی انتظامی مازندران تصریح کرد: در یک سال ونیم گذشته 6هزار ولگرد را از نقاط آلوده دور کردیم و پرونده‌‌های قضایی از این مناطق بسیار محدود شد که قابل مقایسه با گذشته نیست.

وی افزود: الحمدالله با حمایت استانداری و قضایی نیروی انتظامی توانسه است تعداد از ارازل و اوباش استان را کاهش دهد.

جعفری نسب با اشاره به فعالیت شبانه روزی نیروی انتظامی مازندران اظهارکرد: در حال حاضر اغلب کلانتری‌ها را تخریب و در حال بازسازی آنها هستیم.

captcha