کد خبر: 1422775
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۸
آیت‌الله طبرسی مطرح کرد:

ضرورت بهره‌گیری از نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در ماه رمضان

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: نهج‌البلاغه اخوالقران و صحیفه سجادیه اخت‌القران است و مبلغین باید در ایام تبلیغ و ماه مبارک رمضان از این دو کتاب روایی بهره بگیرند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، آیت‌الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز پنجشنبه  پنجم تیرماه 93 در همایش بزرگ «منادیان وحدت با شعار عزم ملی و مدیرت جهادی» که در مصلای جمعه ساری برگزار شد، گفت: مردم مازندران اسلام را مستقیمًا از اهل بیت(ع) گرفتند و از اول علوی تبار بودند و مازندران  مهد تشیع علویان بود.
ًوی به نقش روحانیت در حفظ اسلام و به پیروزی رسیدن جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: همانطور که انقلاب بر گردن روحانیت حق دارد، روحانیت هم بر گردن انقلاب حق دارد.
نماینده ولی فقیه در مازندران تصریح کرد: نقش روحانیت در انقلاب جای تردید نیست  چرا که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برخاسته و تعلیم‌یافته حوزه‌ علمیه بوده و خود یک روحانی فرهیخته بوده و از سویی دیگر انقلاب هم بر گردن روحانیت حق دارد چرا که خون هزاران شهید برای انقلاب جاری شده است.
وی قول علما را بهترین سخن دانست و افزود: علما بهترین سخن را دارند چرا که مردم را با بیان و عمل خود به سوی خدا دعوت می‌کنند.
طبرسی با اشاره به بحث ساحل دریا در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: 20 سال گذشته پیشنهاد ملی شدن ساحل دریا را دادیم و خواستیم تا دریا بانی داشته باشد ولی با آنکه دریا نعمت الهی است طریقه بهره‌برداری از آن استاندارد نیست.
وی در بخش دیگر سخنان خود مازندران را مهد علمای بزرگ دانست و ادامه داد: علما برای راه‌اندازی جلسات تفسیر قرآن در مساجد و خانه‌ها تلاش کنند.
امام جمعه ساری عنوان کرد: نهج‌البلاغه اخوالقران و صحیفه سجادیه اخت‌القران است و مبلغین باید در ایام تبلیغ از این دو کتاب روایی بهره بگیرند.
وی افزود: باید جوان‌ها را دریابیم چرا که دشمن برای ریشه‌کن کردن جامعه اسلامی می‌خواهد نسل آینده را از مسیر مستقیم منحرف کند که به لطف خدا و تلاش شما مرزبانان اسلامی موفق نمی‌شوند.

captcha