کد خبر: 1411326
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۳
آیت‌الله طبرسی:

نظام جمهوری اسلامی، بهترین فرصت روحانیون در تبلیغ مسائل دینی است

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران نشست شورای عالی بسیج طلاب استان مازندران گفت: نظام جمهوری اسلامی برای روحانیت بهترین فرصت است برای تبلیغ و ترویج مسائل دینی و ارزشی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از مازندران، آیت‌الله نورالله طبرسی، نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران، صبح امروز، پنجم خردادماه در نشست شورای عالی بسیج طلاب استان مازندران، گفت: تشکیل بسیج طلاب در مازندران ایده خوبی است و مازندران بستری مناسب از این جهت دارد.

وی افزود: بسیج پدیده مبارکی است و امام(ره) از بسیج به نام میقات فرهنگیان یاد کردند.

طبرسی با اشاره به اقدامات امام(ره) برای ترویج دین اسلام در جهان، اظهار کرد: امام خمینی(ره) کار ناممکن را در جهان ممکن و اسلام ناب محمدی را با توسل به ائمه اطهار(ع) دوباره احیا کرد.

وی تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی برای روحانیت بهترین فرصت است تا برای تبلیغ و ترویج مسائل دینی از این فرصت به خوبی بهره‌گیری کنند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران خطاب به برخی کسانی که می‌گفتند اسلام دین جامع‌الاطراف نیست، اظهار کرد: قانون اساسی انقلاب اسلامی ایران برگرفته از قرآن و مباحث دینی است و این قانون به خوبی در کشور در حال اجرا است.

وی با اشاره به کسانی که دین را از سیاست جدا می‌دانند، ادامه داد: اگر دست دین ما در حوزه مسائل سیاسی خالی بود، قانون اساسی کشور ما از کجا ایجاد شد.

طبرسی با اشاره به حضور بسیج طلاب و روحانیون در عرصه‌های مختلف جنگ تحمیلی، عنوان کرد: طلاب بسیجی در جنگ کردستان حضور پرشور داشتند و در بیشتر مبارزات و میدان‌های جنگ طلاب بسیجی پیشگام بودند.

وی با اشاره به جایگاه روحانیت در نظام اسلامی، افزود: بسیاری از دانشمندان مثل شهید مطهری روحانیت را رکن سوم خاتمیت بعد از امامت می‌دانستند.

طبرسی عنوان کرد: پس از پیامبر اسلام(ص) که تکامل دهنده دین خدا است، امام به عنوان راهبر دین و در نبود امام تمام مسئولیت پیامبر(ص) و امام در قبال دین بر عهده ولی‌فقیه و روحانیون است.

وی هدف پیامبر را به تکامل رساندن انسان در دنیا و آخرت دانست و ادامه داد: انسان‌ها برای به تکامل رسیدن در دنیا و آخرت باید تابع پیامبر خدا باشند و اسلام بهترین دین برای رهایی انسان از خطرات دنیا و آخرت است.

امام جمعه ساری با اشاره به نقش دنیا در تکمیل دین انسان، بیان کرد: پیامبر(ص) دین و دنیا را در کنار هم دید و علما اسلامی نیز دیانت و سیاست را از هم جدا ندانستند و کسانی که می‌گویند اسلام از سیاست جدا است، اسلام را به خوبی نشناختند.

captcha