به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران، حجتالاسلام ابراهیم حیدری جناسمی، معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، امروز، 22 اردیبهشتماه 93 در همایش تجلیل از مربیان تربیت حافظان قرآن کریم که در در آستانه امامزاده میرعبدالعظیم(ع) در ساری برگزار شد، گفت: با بازدیدهایی که از کلاسهای آموزشی در سطح امامزادگان داشتیم مشکلاتی در زیرساختهای آموزش و نیز ناهماهنگیهای مدیریتی مشاهده شد که در سال جاری سعی میشود که این نواقص برطرف شود.
وی افزود: شما قرآنیان به ندای مقام معظم رهبری لبیک گفتید چرا که ایشان یکی از راهکارهای تدبر در قرآن را حفظ قرآن دانستند.
حیدری جناسمی با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری در تربیت 10 الی 15 میلیون حافظ قرآن کریم، تصریح کرد: سازمان اوقاف در سال 91 فعالیتهای خود را آغاز کرد که بر اساس نظرسنجیها از فعالین قرآنی رضایتبخش بوده است.
وی ادامه داد: در سال 91 تعداد شرکت کنندگان سطح کشور 233 هزار و 668 نفر و در سال 92، 308 هزارو 338 نفر و تعداد گزارش شده است.
حیدری با اشاره به سه حوزه فعالیتها و عملکردهای سازمان اوقاف در جهت تربیت یک میلیون حافظ قرآن کریم، اظهار کرد: آموزش حفظ حضوری در امامزادگان، آموزش مجازی حفظ قرآن کریم و مرکز تربیت مربی حفظ قرآن کریم سه حوزههای فعالیت این طرح است.
وی افزود: در بخش مرکز تربیت مربی حفظ قرآن کریم، سازمان اوقاف و امور خیریه با توجه به توان و ظرفیت مطلوب خویش در اعتلای فرهنگ قرآنی کشور و به دنبال تحقق تدابیر رهبر معظم انقلاب درباره تربیت 10 میلیون حافظ برای تربیت یک میلیون حافظ و قاری قرآن کریم را در فرایند 4 ساله بسترسازی کرده است.
معاون فرهنگی اجتماعی ادارهکل اوقاف و امور خیریه مازندران بهترین راه برای مقابله با تهاجم فرهنگی را تربیت حافظان قرآن دانست و بیان کرد: اگر میخواهیم سخنان مقام معظم رهبری بر زمین نماند همه باید در طرح تربیت حافظان قرآن از دل و جان همت کنیم.
وی با بیان اینکه تا کنون 85 نفر از مربیان قرآنی در کلاسهای طرح حفظ قرآن کریم شرکت کردند، افزود: استاد طباطبایی، استاد شهیدیپور، استاد حاج ابوالقاسم، استاد پرهیزکار و... از اساتید برجستهای هستند که در طرح حافظان قرآن کریم همکاری میکنند.
گفتنی است: در پایان از مربیان نمونه تجلیل به عمل آمد و به قید قرعه جوایز ارزشمندی از جمله کمک هزینه به عتبات و عالیات به مربیان اهدا شد.