کد خبر: 1382766
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳
فردا؛

نشست «تربیت اسلامی» در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می‌شود

گروه اندیشه: کارشناس فرهنگی دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مازندران از برگزاری نشست اساتید و اعضای هیئت علمی با موضوع «تربیت اسلامی» صبح چهارشنبه 14 اسفندماه در ساری خبر داد.

محمود بابایی سواسری کارشناس فرهنگی دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، گفت: نشست اساتید و اعضای هیئت علمی با موضوع «تربیت اسلامی» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سرلک، استاد حوزه و دانشگاه ساعت 8:30  روز چهارشنبه 14 اسفندماه در سالن قلم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: تعلیم و تربیت اسلامی ‌توسط خداوند و انبیاء الهی و نیز ائمه اطهار(ع)  به اندازه کافی بیان شده است. مطالعه قرآن و دیگر منابع اصیل اسلامی هر اندیشمند منصف را به این واقعیت و حقیقت غیر قابل انکار می‌رساند.

بابایی سواسری تصریح کرد: تربیت در حقیقت فراهم آوردن زمینه برای پرورش دادن و به فعلیت رساندن تمام استعدادهائی است که خداوند به صورت بالقوه در نهاد او به ودیعه نهاده است.

وی افزود: پیغمبر اسلام(ص) فرمود: «بهترین چیزی که پدر و مادر می‌تواند به فرزندش بدهد، ادب و تربیت نیکوست».

captcha