به گزارش خبرگزاری بینالمللی قران(ایکنا) از مازندران، حجتالاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز12اسفندماه 92، در نشست خبری بیست و یکمین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد که در سالن کنفرانس این اداره کل برگزار شد، گفت: مساجد به عنوان پایگاه دینی، مذهبی، اجتماعی و فرهنگی مردم محسوب میشوند و کانونهای فرهنگی و هنری با اجرای برنامههای متنوع موجب اشتیاق بیشتر مردم برای حضور در چنین اماکن دینی میشود.
وی افزود: در شرایط کنونی که دشمن در راستای جنگ نرم با هدف تضعیف اعتقادات و باورهای دینی جوانان و نوجوانان جامعه ما برنامهریزی میکند اجرای طرح مسجد محوری یکی از راهکارهای مقابله با این ترفند دشمن است.
ابراهیمی با بیان اینکه انقلاب تنها از مسیر مسجد محوری توانست راه خود را بیابد، تصریح کرد: مسجدمحوری حول محور جوانان و نوجوانان میگردد پس باید با درک عمیق از این مهم در راستای پیشبرد و بهبود وضعیت گام برداشت.
وی پایداری و استحکام مساجد را عامل ددمنشی و از پای درآمدن دشمن دانست و افزود: در این بین با توجه به تلاش استکبار برای کمرنگکردن نقش مساجد پس از انقلاب، تشکیل کانونهای مساجد به رونق مساجد کمک شایانی کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، اظهار کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد به جهت حضور گروههای سنی مختلف در فعالیتهای ملی و مذهبی و حتی اوقات فراغت نقش مؤثری در فعال شدن مساجد داشتهاند که باید در راستای تقویت این کانونها و رسیدن به مسجد طراز اسلامی تلاش شود.
وی ادامه داد: اگر چه که دشمن امروزه مجهز به تجهیزات و تکنولوژیهای پیشرفته است، اما هیچگاه نمیتواند در مقابل سربازهای داوطلب ایران که از مسجد برمیخیزند، ایستادگی کنند.
ابراهیمی بهرهگیری از آموزههای دینی و احیای نقش مساجد را نیرومندترین سلاح در مقابله با اهداف شوم اهریمنان دانست و عنوان کرد: هدایت انرژی جوانان و نوجوانان به برنامههای تحقیقاتی و پژوهشی آیندهای روشن را برای ایران اسلامی ترسیم میکند و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد میتوانند با تقویت هستههای پژوهشی، فرهنگی، هنری و مذهبی برنامههای مناسب را در اولویت کاری خود بگنجانند.
وی با اشاره به فعایت 892 کانون فرهنگی و هنری در سطح شهرها و روستاهای مازندران، گفت: در سال 1392 در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری در خراسان شمالی پیرامون تقویت کانونهای مساجد استان مازندران در مناطق مختلف به ویژه مناطق روستایی و محروم 109 کانون راهاندازی شده است.
ابراهیمی با شاره به فعالیت کتابخانههای عمومی، باز و تخصصی در کانونهای مساجد این استان، یادآورشد: 30 کانون تخصصی با عناوین ایثار و شهادت، کتابخانهای، عفاف و حجاب، قرآن، نماز، فناوری و اطلاعات، مهدویت و ....فعایت می کنند.
وی همچنین برگزاری طرح قرآنی 1447 در کانون های مساجد مازندران، طرح تلاوت نور در 1626مسجد، تفسیر کوتاه، اجرای طرح تفسیر همراه در 875 مسجد، راه اندازی 30خانه نور، برگزاری سلسله همایش های سبک زندگی دینی و احیا جلسات سنتی قرآن را از فعالت های برجسته کانون های فرهنگی و هنری مساجد در مازندران برشمرد.
ابراهیمی مساجد شهرستان بابل را با اجرای 298 طرح تلاوت نور به عنوان مساجد شاخص معرفی کرد و گفت: همچنین این شهرستان در طرح تفسیر قرآن کریم با مشارکت 203مسجد در رتبه نخست استان مطرح می باشد.
وی با بیان اینکه برای رونق کانونهای مساجد در سطح مازندران باید آمایش(جانمایی) و زیبا سازی مساجد استان مورد توجه قرار گیرد، افزود: ساماندهی مساجد باید توسط یک سازمان مستقل و با برنامهریزی دقیق و مدون مدیریت شود.
ابراهیمی ایجاد اتاقهای فکر در زمینههای اقتصاد مقاومتی، نرمش قهرمانانه، جنگ نرم ، کرسیهای هم اندیشی و... را در کانونهای مساجد زمینهساز تحقق منویات مقام معظم رهبری در جهت حفظ دستاوردهای نظام عنوان کرد.