حجتالاسلام ابراهیم حیدری، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران با اشاره به فعالیتهای قرآنی این ادارهکل، گفت: علی رغم عملکرد فرهنگی و قرآنی ادارهکل اوقاف هیچ موقوفهای در استان مازندران برای انجام فعالیتهای قرآنی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه ادارهکل اوقاف و امور خیریه مازندران در طول سال فعالیتهای قرآنی از قبیل، آموزش، مسابقات قرآنی، محافل انس با قرآن، کلاسهای احکام و... در سطح استان برگزار میکند، افزود: با توجه به عدم نیت واقفین در اجرای این برنامههای قرآنی از دولت خدمتگزار میخواهیم که اعتبارات قرآنی به این بخش اختصاص دهد.
حیدری با اشاره به اینکه کلیه هزینه برنامههای قرآنی از نذورات امامزادگان تامین میشود، تصریح کرد: آنچه پیامبر اکرم(ص) بعد از وفات خود به یادگار گذاشت قرآن و اهل بیت(ع) بود که متاسفانه توجه به قرآن در حوزه وقف بسیار کمتر از توجه به اهلبیت(ع) است در صورتی که اهل بیت(ع) خادم قرآن بودند و برای زنده ماندن آموزههای قرآن به شهادت رسیدند.
وی با اشاره به توصیه پیامبر اکرم(ص) در حدیث، «اِنی تارِکٌ فیکُمُ الثَقَلَین،کِتابَ اللهِ و عِترَتی (اهلِ بَیتی) وَ اِنَّهما لَن یَفتَرِقا حَتّی یَرِدا علَیَّ الحَوض، همانا من بین شما دو چیز گران بها از خود برجای میگذارم، کتاب خدا و اهل بیت خود را و همانا این دو هرگز از هم جدا نمیگردند تا در کنار حوض (چشمه کوثر) بر من وارد شوند.»، افزود: انتظار میرود در کشوری که خود را رهرو اسلام ناب محمدی میداند و آحاد جامعهاش از شیعیان راستین اسلام هستند توجهشان به قرآن کمتر از اهل بیت(ع) نباشد.
این مسئول فرهنگی به واقفین توصیه کرد: قرآن منبع و منشأ خیر و برکات است و تمام برکات اهلبیت(ع) به خاطر با قرآن بودنشان بود چه خوب است نیات وقف را به سمت و سوی توسعه فعالیتهای قرآنی جهتدهی کنیم تا به توصیه نبیاکرم(ص) در حدیث ثقلین عمل کرده باشیم.
وی افزود: 70 درصد نیات واقفین در استان مربوط به اطعامدهی عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) است و درصد نیات واقفین برای ترویج فعالیتهای قرآنی در موقوفات متصرفی اوقاف صفر است.