آیتالله علی معلمی با بیان اینکه وقف، صدقهای ماندگار و جاری است که ثواب آن برای واقف باقی میماند، بر ضرورت نهادینهسازی فرهنگ وقف در جامعه و حفظ منافع موقوفات تأکید کرد.
به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، آیتالله علی معلمی، امام جمعه قائمشهر، یکم شهریورماه در دیدار با مدیران اوقاف و امور خیریه استان مازندران با اشاره به اهمیت وقف بهعنوان یک سنت حسنه و صدقه جاری اظهار کرد: هر چند وقف در کتب و منابع دینی وجود داشته، اما باید بهعنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه و ترویج شود.
وی با بیان اینکه صدقات مقطعی و کمک به نیازمندان یا هزینه در عزای سیدالشهدا(ع) کاری ارزشمند است، وقف را بهعنوان صدقه ماندگار و جاری توصیف کرد و افزود: تا زمانی که این سنت جریان دارد، ثواب آن برای واقف و دستاندرکاران موقوفه باقی خواهد ماند و آنها از بهره معنوی آن بینصیب نخواهند بود.
امام جمعه قائمشهر بر لزوم ترویج وقف همزمان با حفظ منافع موقوفات تأکید کرد و گفت: سرمایه اصلی انقلاب اسلامی، مردم متدین و خون شهدا بوده است و در این زمینه باید با مردم همراهی کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: در موضوع حفظ موقوفات نیز باید ابتدا توجیه و تبیین کرد و اگر موقوفه بودن یک ملک احراز شد، با فرهنگسازی در میان اهالی و همسایگان، افکار عمومی را پشتیبان اقدامات خود قرار دهیم و نوع برخورد ما باید بهگونهای باشد که اصل وقف آسیب نبیند.
معلمی در پایان با اشاره به اخلاص و منش والای امام خمینی(ره) و رهبری شهید خاطرنشان کرد: سرمایه سنگینی بهخاطر خون شهیدان و شخصیتهای برجسته ایثارگر برای نظام جمهوری اسلامی هزینه شده است و امیدواریم خدای رحمان با الطاف کریمانه خود، شر دشمنان را از سر این ملت کوتاه گرداند.
انتهای پیام