لزوم فراخوان پویش مردمی حمایت از کالای ایرانی
کد خبر: 3716161
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۹

لزوم فراخوان پویش مردمی حمایت از کالای ایرانی

گروه اجتماعی- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با اشاره به اهمیت تحقق بخشی به منویات مقام معظم رهبری به ویژه در موضوع شعار سال و حمایت از کالای ایرانی، لزوم فراخوان پویش مردمی حمایت از کالای ایرانی را اقدامی ضروری و تاثیرگذار عنوان کرد.

لزوم فراخوان پویش مردمی حمایت از کالای ایرانی

به گزارش ایکنا مازندران، خلیل صالحی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران امروز 30 اردیبهشت ماه در اولین جلسه شورای هماهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و انس با قرآن، بر بهره گیری معنوی از آثار و برکات این ماه ضیافت الهی تاکید کرد. 
صالحی در ادامه با اشاره به دستور کار جلسه مبنی بر ارائه گزارش اقدامات ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در سال 1396 به اهم اقدامات این ستاد در سال گذشته اشاره و افزود: یکی از مهمترین برنامه های ستاد جذب، سازماندهی و به کارگیری آمران به معروف و ناهیان از منکر در قالب طلایه داران معروف می باشد که در سال گذشته بیش از 3 هزار و 700 نفر در سامانه طلایه داران ستاد مازندران ثبت و سازماندهی شدند.
وی افزود: درباره صدور کارت طلایه داران نیز در سال 1396، پس از سیر کامل مراحل آموزش و اخذ استعلام های لازم برای 3 هزار و 490 نفر کارت شناسایی آمرین به معروف و ناهیان از منکر صادر  که از این تعداد 2 هزار و 700 نفر آقایان و 790 نفر بانوان می باشند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با بیان اینکه هرگونه تغییر رفتار و بهبود اوضاع فرهنگی در سطح جامعه مستلزم آموزش های موثر است، عنوان کرد: در سال گذشته با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی استان و با حضور حجت الاسلام والمسلمین  میر محمدی معاون فرهنگ، تحقیقات و آموزش ستاد مرکز و همچنین دکتر فروهر مسئول فضای مجازی حوزه علمیه قم اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی برای مربیان نموده که تعداد 116 نفر از نخبگان و صاحب نظران استان در این آموزش شرکت و در حال حاضر به عنوان اساتید ستاد در سطح استان در زمینه ترویج و تعمیق فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر فعالیت می‌کند.

صالحی با اشاره به برگزاری 4 جلسه شورای هماهنگی و 12 جلسه شورای معاونین ستاد در استان مازندران، افزود: متناظر با جلسات و  برنامه‌های ستاد استان، بالغ بر60 جلسه ستادی و همچنین بیش از 50 همایش مرتبط با فریضتین امر به معروف و نهی از منکر توسط ستادهای امر به معروف و نهی از منکر در سطح شهرستان‌های مازندران نیز برگزار شد.
 
وی با تاکید بر لزوم پویایی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه های اجرایی و سازمان‌ها و تشکل‌های مردمی به منظور پیشبرد هرچه بهتر برنامه‌های ابلاغی ستاد، اظهار کرد: در سال 96، 120 شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات، سازمانها و مراکز آموزشی و درمانی و همچنین بیش از 130 شورای فریضتین تشکلهای مردمی بازمهندسی و بروز رسانی شده که در همین راستا 4 گردهمایی تخصصی و توجیهی در سطح استان برگزار شد.


دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با تشریح ماده 16 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر و همچنین مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر نظارت و ارزیابی از وضعیت عفاف و حجاب در دستگاه های دولتی و غیردولتی، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از  70 سازمان، اداره کل و مراکز آموزشی و درمانی در سراسر استان توسط تیم های تخصصی نظارت و ارزیابی این ستاد مورد بازرسی قرار گرفت.
 
صالحی با عنوان این مطلب که در تهیه و تدوین برنامه سال جاری، ظرفیت‌های موجود در استان، لحاظ  شد، افزود: از مهمترین برنامه های ستاد استان در سال جاری، تحرک بخشی به ستاد های شهرستانی، اثرگذاری شوراهای فریضتین سازمان‌ها، ادارات و مراکز آموزشی و درمانی در بحث تکریم ارباب رجوع و پیشگیری از تخلفات اداری، نظارت دقیق تر بر مراکز تفریحی و گردشگری، حضور فعال تر گروه‌های طلایه‌داران معروف در طرح سالم سازی دریا و برگزاری دوره های آموزشی مستمر برای اقشار مختلف جامعه است.

وی در پایان با اشاره به اهمیت تحقق بخشی به منویات مقام معظم رهبری به ویژه در موضوع شعار سال و حمایت از کالای ایرانی، لزوم فراخوان پویش مردمی حمایت از کالای ایرانی را اقدامی ضروری و تاثیر گذار در این امر مهم عنوان کرد.

انتهای پیام

captcha