حساسیت مدیران فرهنگی نسبت به بیت‌المال باید الگوی باشد
کد خبر: 3672815
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱

حساسیت مدیران فرهنگی نسبت به بیت‌المال باید الگوی باشد

گروه معارف: مديرکل تبليغات اسلامي مازندران گفت: مدیران فرهنگی باید در اخلاص، رعایت نظم و مقررات و حساسیت نسبت به بیت المال الگوی دیگر مدیران باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي مازندران، حجت‌الاسلام ناصر شکريان اميري ظهر دیروز 23 اذرماه در گردهمایی قرارگاه‌های فرهنگی شمال کشور که با حضور مبلغان و مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی به میزبانی شهمیرزاد برگزار شد، گفت: نظام مقدس جمهوري اسلامي در سايه رهبري بي بديل حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري (حفظه الله) امروز به عنوان کانون توجهات دنيا و جهان است و اين با تکيه بر باور ما مي توانيم بدست آمد.

وي با بیان این نکته که کار فرهنگی با ارزش ترین فعالیت است و بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب، زیربنای همه فعالیت ها حتی در حوزه اقتصای فرهنگ است به ویژگی های یک مدیر فرهنگی اشاره کرد و  افزود: مدیران  و مبلغین فرهنگی به ویژه فرهنگی دینی باید باور داشته باشند که تبلیغ معارف قرآن و اهل بیت (ع) و ارزش های انقلاب اسلامی در واقع در راستای رسالت انبیا است.

شکريان اميري فکر و عمل جهادی را جزو ویژگی های مهم مدیر فرهنگی دانست و تصریح کرد: فرصتی که امروز در اختیار همه مدیران در این نظام مقدس فراهم شده است محدود است و مدیران فرهنگی که رسالت سنگین تری نسبت به دیگران دارند باید دراین زمان محدود ، فکر و عمل جهادی را سرلوحه فعالیت خود قرار دهند.

وی اخلاص در عمل و رفتار مدیران فرهنگی را عامل برکت در کارفرهنگی بیان کرد و افزود: مدیران فرهنگی باید در اخلاص، رعایت نظم و مقررات و حساسیت نسبت به بیت المال الگوی دیگر مدیران باشند.

عضو شوراي فرهنگ عمومي استان صبر و سعه صدر را از دیگر ویژگی های یک مدیر دانست و اظهار کرد: بردباری در مواجهه با مشکلات، سعه صدر در برابر منتقدان و دقت در اجرای برنامه های فرهنگی نیز از ویژگی مهم مدیر فرهنگی است.

استاد حوزه علميه و دانشگاه مازندران به شعار ما می توانیم که مورد تاکید امام راحل و مقام معظم رهبری است اشاره کرد و عدم انفعال مدیران فرهنگی را در این مسئله خواستار شد و  افزود: باید باور به شعار ما می توانیم توسط مدیران فرهنگی در جامعه حاکم شود و در این مسیر باید از سیاست زدگی و جناح بندی اجتناب کرد.

عضو شورای توسعه فعاليت هاي قرآني استان ادامه داد: مدیران شهرستانی برای مدیریت فرهنگی شهر برای اثرگذاری و توسعه فرهنگی ، باید نسبت به مسایل فرهنگی،  اجتماعی، اقتصادی، جغرافیایی و آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی شهر اطلاع  کافی داشته باشند.

شکريان اميري داشتن برنامه جامع کوتاه مدت و بلند مدت و طرح های 5 ساله را لازم دانست و تاکید کرد: نیازهای فرهنگی در جامعه بسیار است و با توجه به امکانات و اعتبارات محدود مدیران فرهنگی نسبت به اولویت بندی فعالیت‌های باید دقت کند و در این اولویت‌ها نیز با نظر به فرمایش مقام معظم رهبری چند مسئله از جمله؛ توجه به مسایل فرهنگ بومی ،استفاده از اقشار تاثیرگزار و تعامل با دیگر نهادها و سازمانها و نگاه جبهه ای به مسائل فرهنگی را نقشه راه خود قرار دهد.

این مسئول فرهنگی استان، هم افزایی درون و برون سازمانی را نیز از ویژگی های یک مدیر فرهنگی موفق عنوان کرد و تصریح کرد: حمایت از نیروهای ارزشی و انقلابی در فعالیت های فرهنگی در راستای ترویج گفتمان انقلاب و اندیشه های امام راحل و مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

شکریان ادامه داد: مدیر فرهنگی جمهوری اسلامی باید به دنبال ترویج گفتمان انقلاب اسلامی برگرفته از سلام ناب محمدی باشد و حمایت از نیروهای ارزشی و انقلابی نیز در راستای گفتمان سازی  و جریان سازی اندیشه‌های امام راحل و مقام معظم رهبری است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران رصد آسیب‌ها و انحرافات را از جمله ویژگی یک مدیر فرهنگی موفق عنوان کرد و بر لزوم تلاش برای استفاده بهتر از فضای مجازی و مقابله با جریان‌های مختلف ضد فرهنگی، تاکید کرد.

گفتنی است، گردهمایی قرارگاه‌های فرهنگی شمال کشور که با حضور مبلغان و مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی شهر های 5 استان کشور از جمله مازندران، 21 الی 23 آذر در شهر شهرمیرزاد به میزبانی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان برگزار شد.

captcha